Olimme tänään Ruokamessuilla Kauhajoella. Oli todella hyvä fiilis ja paljon ihmisiä oli liikenteessä. Mahtavaa nähdä, kuinka moni teistä tuli moikkaamaan meitä. On aina kivaa tavata sekä vanhoja, että uusia tuttuja ja mikä olisikaan parempi paikka kuin tällainen kulinaristin paratiisi.

2016-09-02-10-43-56Kauhajoella vallitsee vanhanaikainen tunnelma ja makuja ja tuoksuja pursuavat joka suunnasta. Täältä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä, juustoista vastaleivottuihin sekä vihanneksiin. Sisätiloissa maistatettiin maukkaita helmitomaatteja ja jokunen herkkukassikin löysi uuden omistajan. Ruuan lisäksi meitä viihdytti julkkiskokit, livemusiikki sekä Taikuri Luttinen.

Messut jatkuvat vielä koko viikonlopun, joten tule tervehtimään meitä ja tekemään maukkaita ostoksia!

Vi har idag varit på Kauhajoki matmässa. Det var bra feelis och många människor var i farten. Underbart att se hur många av er som kom och hälsade på oss. Alltid kul att träffa både gamla och nya bekanta och vad är nu ett bättre ställe än detta kulinariska paradis.

Det är en gammaldags stämning i hela Kauhajoki och det är massvis med olika smaker och dofter överallt. Här finns allt mellan himmel och jord, från ostar till nybakat och grönsaker. Vi gav smakprov på smakrika pärltomater och en och annan delikatesskasse hittade ett nytt hem. Utöver maten underhöll även kändiskockar, livemusik och Trollkarlen Luttinen.

Mässan fortsätter ännu hela helgen så kom och säg hej och gör en massa inköp!

2016-09-02-09-58-44