Tänään tarjosimme yhteistyössä Fazer Food Servicen kanssa #Snäxi-tomaatteja Helsingin Ranskalais-Suomalaisen koulun oppilaille. On mahtavaa saada mielipiteitä lapsilta ja nuorilta ja ihanaa nähdä kuinka tomaatit olivat lasten ja nuorten mieleen. Kyselimme lapsilta ja nuorilta, miten he suhtautuvat salaatteihin, vihanneksiin ja kasviksiin kouluruokailun yhteydessä. Keskustelujen aiheina oli myös esimerkiksi #Snäxin eri käyttömahdollisuudet välipalana, karkkina taikka leffaeväänä. Tulimme yhdessä tulokseen, että lasten ja nuorten mielestä he voisivat aivan hyvin vaihtaa popcornit #Snäxiin perjantai-illan herkutteluihin. Tämähän on mahtavaa!

Idag har vi bjudit på #Snäxi pärltomater till eleverna i Helsingfors Fransk-finska skola tillsammans med Fazer Food Service. Det är härligt att få åsikter av barn och unga och underbart att se hur tomater tilltalar denna åldersgrupp. Vi frågade barnen hur dom ser på sallader, grönsaker och rotfrukter kring skolmåltiderna. Vi diskuterade även #Snäxis olika användningsområden som mellanmål, godis eller som biosnacks. Vi kom tillsammans fram till att barnen kunde enkelt tänka sig byta ut popcornen mot #Snäxi till fredagens läckerheter. Underbart!

Miten sinä reagoisit, jos lapsesi pyytäisi leffaevääksi karkkitomaatteja itse karkin sijaan ensi kerralla kun käytte elokuvissa?
Hur skulle du reagera om ditt barn skulle be om att byta ut godiset mot #Snäxi tomater när ni går på bio?