Pyhäinpäivä lähenee ja mikäs sen parempi kuin viettää tätä juhlapyhää ystäviensä tai perheensä kanssa syöden kolmen aterian illallisen. Vaikka onkin mukavaa mennä ulos syömään ravintolaan, niin kodikkaan ja ihanan tunnelman saa helposti luotua omassa kodissaankin. Mikäs sen parempaa kuin tarjota perheellensä juhlallisen illallisen, josta löytyy runsaasti vihanneksia. Ei tarvitse tarjota vaikeita aterioita joiden nimiä on vaikeaa lausua, vaan maukas tomaattikeitto alkuruuaksi, klassinen lohifile pääruuaksi sekä makea paprika-valkosuklaamousse jälkiruuaksi sopii tähän pyhään aivan mainiosti.

 Alla helgons dag närmar sig med stormsteg och vad passar inte bättre än fira denna högtid med trerätters middag med familjen eller vännerna. Trots att det är roligt att äta ute kan det vara trevligt att mysa till det i sitt eget hem och duka fram festen där. Vad vore bättre än att bjuda sin familj på en festlig meny med mycket grönsaker. Man behöver inte krångla till det med rätter där namnen knappt går att uttala, utan en smakrik tomatsoppa till förrätt, klassisk laxfilé till varmrätt och en söt paprikamousse med smak av choklad till efterrätt passar denna högtid riktigt bra.