Talvi on täydessä vauhdissa ja koko Suomi on saanut osansa lumisateesta. Paikoin on tullut lunta jo viime viikolla, mutta täällä Närpiössä saimme ensimmäiset kunnon lumisateet vasta tällä viikolla. Kun maa on peitetty lumesta, kaikki tuntuu vähän valoisammalta. Närpiössä tilanne on vähän eri, täällä monet kasvihuoneet loistaa taivaalle myös talvella – Närpiössä on siis aina valoisaa.

Vintern är i full fart och hela Finland har fått sin beskärda del av snön. I vissa delar av landet började det snöa för två veckor sedan och här i Närpes kom det första ordentliga snöfallet denna vecka. Det har fått landskapet att ljusna upp och det är inte längre lika mörkt ute i naturen. I Närpes är situationen i och för sig lite annorlunda: här får natthimlen sin glans av massvis av växthus – det är alltid ljust i Närpes.

_mg_4334_30cm

Tämä tarkoittaa, että talvituotanto on nyt täydessä vauhdissa ja tuotamme tomaatteja sekä kurkkuja vuoden ympäri. Talvituotannossamme on paitsi pyöreitä tomaatteja ja pitkiä kurkkuja myös kirsikkatomaatteja, dunnetomaatteja, avomaankurkkua sekä uutuutena tähän talvikauteen punaisia helmitomaatteja.
korsbarstomat_losvikt

Nu är vinterproduktionen i full gång och det betyder att tomater och gurkor produceras året om. I vår vinterproduktion ingår, förutom de runda tomaterna och slanggurkorna, både körsbärstomat, dunnetomat och frilandsgurka. Som nyhet för vintern gör också röda pärltomater entré i sortimentet.parltomat_forpackn

Talvella voi olla hyvä syödä näitä vitamiinipommeja. Tomaatti sisältää reilusti C-vitamiinia, karoteenia sekä lykopeenia joten nämä ovat hyviä terveydelle. Käytä mahdollisuutta hyväksi ja piristä arkea ja lautasta terveellisillä ja värikkäillä herkuilla!

På vintern kan det vara väldigt bra att fortsätta konsumera dessa smakrika vitaminbomber. Tomaten innehåller rikligt med C-vitamin, karoten och lykopen och är därför bra för hälsan. Passa på att pigga upp vintern med nyttigheter och fräscha färger på tallriken!