Monet ajattelevat avomaankurkkua viljeltävän juuri avomaassa kesällä, eikä kasvihuoneissa talvella. Me halusimme kokeilla asioita toisin päin! Meillä oli avomaakurkkua viime talvena tuotannossa sisätiloissa, kasvihuoneissa, ja tämä olikin menestys. Tänä vuonna päätimme viljellä avomaankurkkua vähän aikaisemmin, joten kasvihuoneessa viljeltyä avomaankurkkua löytyy kaupoista jo ensi viikolla ja sitä löytyy sieltä koko talven!

De flesta tänker att frilandsgurkan, som namnet säger, inte odlas i växthus utan i friland och på sommaren. Vi ville testa på saker lite andra vägen! Vi prövade senaste vinter för första gången att odla frilandsgurkan inomhus i växthus och det visade sig vara en succé. I år har vi påbörjat odlingen lite tidigare

Suurin osa on jo luultavasti tehnyt säilykkeitä koko talveksi kesän sadosta. Tämän takia meidän parhaat vinkit avomaankurkulle on käyttää sitä sellaisenaan. Tämä maukas kurkku on rapea koostumukseltaan, joten se on täydellinen lisä salaatteihin tai vaikka leivän päälle.

Många kanske redan har gjort inläggningar av gurka som skall räcka hela vintern från sommarens skörd. Därför är vårt bästa tips på användningen av frilandsgurkan att äta den som sådan. Den krispiga konsistensen på den smakrika gurkan ger ett perfekt tillägg till salladerna och som pålägg på smörgåsen.frilandsgurka_lada