Joulun alla tonttuja tulee esiin joka kodissa ja työpaikalla. Närpiössä tontut kurkkivat jo joka nurkassa, niin myös meidän pakkaamossa. Jouluvalmistelut ovat alkaneet ja oma tomaattitonttumme pilkahtelee aina välillä.

Under juletider kommer det fram tomtar i hemmen och på arbetsplatser. I Närpes tittar redan tomtarna fram i varje vrå, så även här på packeriet. Julstöket har börjat och vår egna tomatnisse lurar fram lite här och var. 

Täällä pakkaamolla olemme suunnitelleet pakkuuta ja logistiikkaa näin ennen joulua niin, että kaikki saisivat nauttia tomaateista ja kurkuista joulun alla. Jouluvalmisteluissa viljelijämmekin ovat olleet ahkeria, heiltä tulee paljon joulunpunaisia tomaatteja näin joulun alla. Ihanaa!

På packeriet har julstöket kommit igång. Planer för både logistik och packning har påbörjats så att alla skall få njuta av tomater och gurkor under jul.Våra odlare har också varit flitiga med julstöket. Från dem kommer massvis med fina julgoda tomater så här vid juletider. Härligt! 

Kuinka te olette valmistelleet joulua kodeissanne tai työpaikallanne?
Hur har ni förberett inför julen där hemma eller på jobbet?