Tänä vuonna Stefan viettää joulunsa kotona. Stefanin jouluun kuuluu hyvä ruoka ja rakas perhe, vaimo Pia, lapset Simone ja Zacharias sekä kissa nimeltään Hugo. Heidän joulupöydän ei tarvitse olla todella kattava kaikkine tykötarpeineen, vaan he jakavat mieluusti joulun herkut monelle päivälle. Stefan voisi ajatella painottavansa joulupöytänsä kasvisruualle, mutta sieltä tulisi kuitenkin löytyä kalaa monessa eri muodossa, kuten graavattuna, sillejä sekä savustettuna. Myös riisipuuro on tärkeä osa Stefanin joulua. Hugolle tarjotaan kissojen pussiruokaa.

I år skall Stefan fira sin jul hemma. Till Stefans jul tillhör god mat och kär familj, hans fru Pia, barnen Simone och Zacharias samt katten Hugo. Julbordet behöver inte vara mångsidigt med alla dess olika slag, utan Stefan delar gärna upp godsakerna kring jul på flera dagar. Stefan kunde tänka sig ett vegetariskt julbord, men han kräver ändå fisk i alla dess sorter, som gravad, rökt och sillar. Även risgrynsgröten tycker han hör julen till. Hugo får serverat katternas ”påsamat”.

Stefan, joka on koulutukseltaan agrologi, on työskennellyt Närpiön Vihanneksessa toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien. Hän johtaa toimintaa menestyäksemme ja saavuttaaksemme tavoitteemme. Samalla, kun hän on päivittäisenä apuna henkilöstölle, hän myös työstää hallituksen toiveita. Näinä vuosina, joina hän on työskennellyt osuuskunnassamme, hän on saanut todistaa muun muassa suuren strategisen muodonmuutoksen. Nämä vuodet ovat hänen mielestään olleet mielenkiintoiset ja haastavat.

Stefan, som är utbildad agrolog, har arbetat på Närpes Grönsaker som verkställande direktör sedan år 2012. Han leder verksamheten för att företaget skall nå framgång och sina mål och samtidigt som han hjälper sina medarbetare förverkligar han även styrelsens önskemål. Under den tiden han har varit som verkställande direktör har han fått genomgå en stor resa tillsammans med företaget där det skett bland annat en större strategisk förändring. Tiden har varit spännande och utmanande.

Stefan haluaa kokea paljon uusia paikkoja joten suuren osan vapaa-ajastaan hän viettää matkustellen ulkomailla. Kun hän kuitenkin on kotona, hän viettää aikansa joko laittaen ruokaa taikka sitten työskennellen käsillään omassa uudessa kasvihuoneessaan. Hän keksii mielellään puuhaa, jossa saa ajatuksia karkaamaan, joten myös valokuvaaminen ja laulaminen on Stefanille mieleen.

Stefan upplever gärna nya platser och spenderar därmed stora delar av sin fritid utomlands på resor. Då han är hemma brukar han laga mat eller arbeta med händerna i sitt egna nya växthus. Han sysslar gärna med saker som får tankarna att rymma, och därmed gillar han även att sjunga och fotografera. 

Haluamme toivottaa kaikille aivan mahtavan joulun!
Vi vill önska er alla en helt underbar jul!