Kuinka moni on tehnyt uudenvuodenlupauksen, jossa on päättänyt muuttaa elämäntapojaan tai arkeaan terveellisemmäksi? Uusi vuosi tarkoittaa monille uutta alkua. Joulun ruokajuhla on ohi ja useat ovat luvanneet itsellensä uudet elämäntavat. On haasteellista tehdä suuri muutos kerralla ja tämä vaatii suurta päättäväisyyttä ja kuria. On helpompaa tehdä itsellensä monta pienempää haastetta, kuin yhden suuren.

Hur många utav er har gjort ett nyårslöfte, där ni lovat er själva en hälsosammare livsstil och vardag? Ett nytt år betyder en ny start för många. Julens matfest är över och många har lovat sig själva en ny livsstil. Det är utmanande att göra en stor förändring på en gång och det kräver både bestämdhet och disciplin. Det är enklare att göra upp och sträva till att nå flera mindre delmål, i stället för ett stort.

Esimerkiksi pienet muutokset ruokavaliossa ovat jo suuri alku terveellisempää elämää kohti. Lisäämällä vihanneksia ja hedelmiä saa aikaan suuren lisän vitamiineja ja antioksidantteja, jotka keventävät oloa ja buustaavat hyvinvointia. Vihannekset ja hedelmät sisältävät myös nestettä.

Att göra små ändringar till sin kost kan ha väldigt stor betydelse på ens välmående. Att öka mängden frukter och grönsaker ger mera vitaminer, mineraler och antioxidanter, och dessa ökar välmående. Grönsaker och frukter innehåller även vätska.

Lisäämällä lautaselle monipuolisesti väriä saa myös aikaan esteettisesti piristävän kokemuksen ja tekee syömisestä mukavampaa.

Att lägga till mångsidigt med färg på tallriken ger även en estetiskt uppiggande effekt på måltiderna och gör därmed ätandet roligare.

Kuinka moni teistä ottaa haasteen vastaan ja lisää väriä lautaiselle 2017?
Hur många utav er antar utmaningen och ökar mängden färg på måltiderna för 2017?