Pakkaamoomme on saapunut uusi pakkauskone, jolla pakkaamme ihanat Dunnetomaattimme uuteen hienoon sydämenmuotoiseen rasiaan. Aromaattinen Dunnemme muuttaa siis ulkomuotoaan ja erottuu paremmin muista erikoistomaateista kaupan hyllyllä.

Det har anlänt en ny maskin till vårt packeri, och med den skall vi förpacka våra härliga Dunnetomater i en ny tjusig hjärtformad ask. Vår aromatiska Dunne får alltså ett nytt utseende och skiljer sig bättre från andra specialtomater i butikshyllan.

Dunnetomaatti on erikoistomaatti, joka on pisaranmuotoinen ja San Marzano-tyyppinen. Maultaan Dunnetomaatti on makea ja vivahteikas mutta samalla täyteläinen. Koostumukseltaan Dunne on kiinteä ja tällöin se sopii mainiosti lämpimään keittiöön, kun tomaatti säilyy ehjänä. Paitsi lämpimään keittiöön Dunnetomaatti sopii myös salaatteihin, naposteluun tai vaikka koristeluun.

Dunnetomaten är en specialtomat som är droppformad och av San Marzano-typ. Till smaken är Dunnen söt och nyansrik men samtidigt fyllig. Den har en fast konsistens som passar utmärkt för varma rätter. Denna tomat hålls hel när den uppvärms. Förutom varma rätter passar den även perfekt till sallader, snacks eller som garnering.

Lähiaikoina tapahtuu monta jännää asiaa Dunnetomaatin kanssa, joten kannattaa seurata meitä SoMe-kanavillamme! Löydät meidät Facebookista, Instagramista sekä Youtubesta!

Under de kommande veckorna händer det mycket kring Dunnetomaten, så håll utkik på våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram och Youtube!