Nimeni on Jessica ja olen uusin tulokas Närpiön Vihanneksella. Aloitin työskentelyni talousassistenttina täällä elokuussa 2016 ja työnkuvaani kuuluu päällimmäisenä viljelijätilitykset sekä jäsenten asiat. Voisi sanoa, että olen viettänyt lapsuuteni tomaattien parissa, koska vanhemmillani on ollut kasvihuoneita ja vietin paljon aikaa heidän kanssaan. Juureni ovat myös Närpiön Vihanneksessa koska isoisäni oli yksi heistä, joka perusti osuuskunnan vuonna 1957. Valmistuin vuonna 2008 laboratorioanalyytikoksi ja vuonna 2016 merkonomiksi. Aiemmin olen tehnyt töitä lääkkeiden sekä entsyymien laatuanalyysien parissa ja olen myös työskennellyt tilintarkastustoimistossa.

Jessica heter jag och är nyast i huset på Närpes Grönsaker. I augusti 2016 började jag jobba här som ekonomiassistent, och arbetsuppgifterna består i huvudsak av odlaravräkningar och olika medlemsärenden. Man kan säga att jag är uppväxt i en tomathäck, då mina föräldrar har haft växthus och jag spenderade där en stor del av min barndom. Mina rötter finns också i Närpes Grönsaker, eftersom min morfar var en av dem som grundade andelslaget år 1957. Jag utexaminerades som laboratorieanalytiker år 2008, och i december 2016 blev jag klar med min merkonomutbildning. Tidigare har jag arbetat med kvalitetsanalyser av läkemedel och enzymer, och senast på en bokföringsbyrå.

Vietän suuren osan ajastani avopuolisoni Kimin ja kissani Jumban kanssa uudessa talossamme Kristiinankaupungin keskustassa. Nautin auringosta ja lämmöstä, joten minut löytää yleensä kauniilla keleillä kotimme terassilta. Matkustelen myös mahdollisuuksien mukaan etelän aurinkoon nauttimaan lämmöstä. Pyrin terveelliseen elämäntapaan ja ravinto on suuri osa tätä. Haluan tehdä ruokani alusta alkaen itse ja minusta on tärkeää syödä sellaista, josta tulee hyvä olo. Vihannekset kuuluvat päivittäiseen ravintooni, ja lempparini ovat paprika, kurkku ja tomaatti. Liikunta on myös aina ollut minulle tärkeää. Olen aina liikkunut paljon ja nuoruudessani kilpailin hiihdossa, yleisurheilussa sekä pelasin jalkapalloa. Hiihdän edelleen mutta liikun mielelläni myös kävellen sekä pyöräillen. Suosin myös lepoa ja vietän paljon aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Penkkiurheilen mielelläni, ja seuraan kesällä paikallista jalkapallojoukkuetta ja talvella futsaljoukkuetta.

Tillsammans med sambon Kim och vår katt Jumba spenderar jag mycket fritid i vårt nybyggda hus i centrum av Kristinestad. Sol och värme njuter jag av, så mig hittar man ute på terrassen då vädret tillåter eller också gärna på sydligare breddgrader. Att ha en hälsosam livsstil är något jag strävar efter, och kosten utgör en stor del av detta. Jag äter det jag mår bra av och gör maten från grunden. Grönsaker har en given plats i mina dagliga måltider, och till favoriterna hör paprika, gurka och tomat. En annan hälsoaspekt som följt med under åren är att röra på sig. I min ungdom idrottade jag mycket och tävlade aktivt i skidåkning, friidrott och fotboll. Promenader, cykelturer och skidåkning hör till mina motionsformer för tillfället. Jag prioriterar också vila och att umgås med människor jag tycker om. På somrarna följer jag gärna med regionens fotbollslag från läktarplats, och vintertid är det futsal som gäller.

Ystävällisin terveisin,
Med vänlig hälsning,

Jessica