Monet tietävät, että kurkkua voi käyttää kasvonaamiona. Sanotaan, että kurkku puhdistaa ihon huokosia ja epäpuhtauksia ja se voisi vähentää ihoärsytystä ja turvotuksia. Kurkun korkea vesipitoisuus voi myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kurkkuviipaleet voivat virkistää väsyneitä silmiä.

De flesta har säkert hört att gurka kan användas som ansiktsmask. Det sägs att gurkan kan rena porer och orenheter på huden och minska hudirritationer och svullnader. Gurkans höga vattenhalt kan ge huden en fuktande och lugnande effekt. Gurkskivor på ögonen kan ge en uppiggande effekt på trötta ögon.

Myös tomaateilla voi olla positiivinen vaikutus iholle ja tätäkin voi käyttää kasvonaamiona. Tomaatin korkea vitamiini- ja antioksidanttipitoisuus voi tasapainottaa ihoa ja suojata tätä UV-säteilyltä. Soseuta tällöin yksi keskikokoinen tomaatti ja kolme teelusikallista hunajaa tasaiseksi ja hiero tomaatti-hunaja sekoitus kasvoillesi. Anna vaikuttaa noin tunnin ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Luodakseen täydellisen kylpylätunnelman kotona, voit sytyttää kynttilöitä ja rentoutua rauhallista musiikkia kuunnellen.

Även tomaten har en god effekt på huden och kan därmed användas som ansiktsmask. Dennes höga halt vitaminer och antioxidanter kan balansera huden och skydda denna mot UV-strålning. Mixa en medelstor tomat och tre teskedar honung till en jämn smet. Massera sedan ut smeten i ansiktet och låt verka i ca en timme innan du sköljer bort denna med varmt vatten. För att skapa den ultimata spa känslan hemma, kan du tända ljus och slappna av till tonerna av lugn musik.