Conny on työskennellyt Närpiön Vihanneksen pakkaamolla vuodesta 2006, jossa hän on työskennellyt itsensä ylös pakkaamotyöntekijästä teamliideriksi. Hänen työnkuvaan kuuluu johtaa tiimiänsä pakkaamon eri linjastoissa. Hän ohjaa työtä niin, että kaikki sujuu niin kuin on suunniteltu ja tekee hallinnolliset työt pakkaamisen ohessa. Connyn lempipaikka Närpiön Vihanneksella on työskennellä tomaattilinjaston ohjaamossa.

Conny har jobbat på Närpes Grönsaker sedan 2006, och arbetat sig uppåt från packeriarbetare till att idag jobba som Team Leader. Till hans arbetsuppgifter hör att han leder sitt team vid förpackningslinjerna i packeriet. I främsta hand ser han till att allt fungerar som planerat men gör även administrativa uppgifter vid sidan av packandet. Connys favoritplats på Närpes Grönsaker är tomatpackslinjens styrningsrum.

Vapaa-ajallaan Conny viettää aikaansa ystäviensä ja perheensä parissa. Hänen perheensä koostuu Henna vaimosta, tyttärestä Adelesta sekä kissasta, jonka nimestä tuli Jack, vaikka Adele tahtoi nimetä tämän Paloautoksi (Brandbil). Connylla on myös suuri intohimo tatuointeja ja tatuoimista kohtaan. Tatuointityöhön, johon hän on eniten tyytyväinen, on hänen vaimonsa käsivarteen tatuoitu leijona.

På fritiden umgås Conny med både vänner och sin familj. Hans familj består av frun Henna, dottern Adele samt Katten som fått namnet Jack, trots att Adele ville döpa honom till Brandbil. Utöver familj och vänner har Conny ett stort intresse för tatueringar och att tatuera. Sin favorittatuering har han tatuerat på sin frus arm, ett lejon.

Conny on varttunut Piolahdessa mutta asuu tällä hetkellä Kristiinankaupungissa. Ennen pakkaamolla työskentelyä hän opiskeli logistiikkaa Närpiössä ja ajoi silloin kuorma-autolla vihanneksia pakkaamolle. Siitä kaikki alkoi!

Conny är uppvuxen ”Pjelaxpojk”, men bor i nuläget i Kristinestad, har innan han började arbeta på packeriet studerade han logistik i Närpes och körde då med lastbil in grönsaker till packeriet. Där fick allt sin början!