Lisäämällä vihanneksia eri ruokalajeihin saa vaihtelevuutta ruuan makuun, tuoksuun sekä ulkonäköön. Vihanneksia voi vaihdella oman maun mukaan, oikeastaan vain luovuus on tässä rajana. Haluamme antaa maukkaan vinkin mahtavasta vihanneksesta, joka sopii oikeastaan joka ruokalajiin, avomaankurkusta!

Genom att lägga till grönsaker i olika maträtter kan man variera både smaken, doften samt utseendet på maten. Grönsaker går att variera så gott som oändligt enligt eget tycke och smak, endast kreativiteten kan sätta gränser här. Därför vill jag tipsa om en härlig grönsak som kan läggas till nästan varje rätt, frilandsgurkan!

Monet eivät sitä ole maistaneet, mutta avomaankurkkua voi myös syödä sellaisenaan, voileivän päällä tai vaikka salaatissa. Avomaankurkku, joka on maukas ja todella rapea kurkku on koostumukseltaan kiinteä koska sen vedenpitoisuus on alhaisempi kuin pitkässä kurkussa. Maultaan avomaankurkku on makeahko ja sen kuoren karkea pinta antaa vivahteita kurkun koostumukselle sekä maulle. Tämän takia avomaankurkku onkin täydellinen lisä ruokaan kuin ruokaan!

Alla har inte smakat på frilandsgurkan som sådan, men den går att ätas så på exempelvis en smörgås, i salladen eller bara för sig själv. Frilandsgurkan, som är god och väldigt krispig är på grund av sin lägre vattenhalt fast till sin konsistens. Denna gurka är söt till smaken och skalets skrovliga yta ger nyanser till både konsistensen och smaken på gurkan. Därför är frilandsgurkan ett perfekt tillägg till rätt som rätt!

Mitä muuta sinä tekisit avomaankurkulla?
Vad annat skulle du göra med frilandsgurkan?

Tällä hetkellä löytyy kotimaista avomaankurkkua tuoreena kaupoista.
Voit lukea avomaankurkusta aiemmasta postauksesta täällä.

Just nu hittar du inhemsk frilandsgurka färsk i affärerna.
Du kan läsa mera om frilandsgurkan i ett tidigare inlägg här.