I år fyller Närpes Grönsaker 60 år och för att fira detta är en av årets nyheter, flavorinotomaten även vår jubileumsprodukt!

Tänä vuonna Närpiön Vihannes täyttää 60 vuotta ja tätä juhlistamme uutuus tuotteella, flavorinotomaatilla, joka myös on meidän juhlavuoden tuotteemme!

 Flavorinotomaten, som har odlats för ca 15 år sedan, har nu gjort comeback till sortimentet som jubileumsprodukt. Flavorino, som är en plommontomat av midi-storlek är väldigt söt och fyllig till smaken. Tomaten, som passar perfekt till de flesta tillfällen, har både för sin produkt i sig och sin familjeförpackning fått mycket bra respons, och är troligen här för att stanna.

Flavorinotomaatti, joka on ollut noin 15 vuotta sitten viimeksi tuotannossa, on nyt tehnyt paluun valikoimiimme juhlavuoden tuotteena. Flavorino on midi kokoinen luumutomaatti ja maultaan se on makea ja täyteläinen. Tomaatti, joka sopii useimpaan tilaisuuteen, on saanut todella hyvän vastaanoton itse tuotteena mutta myös perhepakkauksestaan, ja on luultavasti täällä pysyäkseen.

Tomaten i sig är inte så stor, och går därför ypperligt att användas som sådan,i matlagning eller till exempel till sallader. Varför inte slänga denna fina tomat på grillen och servera den tillsammans med en riktigt god biff?

Tomaatti itsessään ei ole kooltaan niin iso, joten tämä sopii täydellisesti myös kokonaisena esimerkiksi salaatteihin, ruuanlaittoon, taikka vain sellaisenaan. Esimerkiksi flavorinotomaatteja voisi mainiosti heittää grillille ja tarjoilla mehukkaan pihvin kanssa.