Thomas och Linda träffades i Stockholm där de båda jobbade på samma arbetsplats som försäljare. År 2005 och 2006 bestämde sig paret för att komma till Närpes för att prova på ifall det skulle vara kul att arbeta som odlare. År 2009 bestämde sig Linda och Thomas att flytta till Närpes på heltid och ta över Lindas föräldrars gård med tomatväxthus.

Thomas ja Linda tapasivat Tukholmassa missä molemmat työskentelivät myyjinä samassa työpaikassa. Vuonna 2005 ja 2006 päättivät pariskunta yhdessä tulla katsomaan, millaista olisi työskennellä viljelijänä kokoaikaisesti. Muutaman vuoden mietinnän jälkeen, 2009, he päättivät muuttaa Närpiöön, ja ottivat haltuunsa Lindan vanhempien tomaattikasvihuoneet.

De bytte ut tomaterna i de tre växthusen de har på gården i Yttermark till specialprodukter och idag odlas det flavorinotomat, bifftomat samt gul paprika i dessa växthus. Utöver dessa har paret även röd paprika i ett växthus i Böle. Linda är utbildad elektriker och Thomas teletekniker, men de har båda utbildat sig till odlingsträdgårdsmästare när de flyttade till Närpes.

Kolmessa kasvihuoneessa, jotka sijaitsevat Närpiön Yttermarkissa, vaihtui tomaatit aika pian erikoistuotteisiin ja tänään näissä viljellään flavorino tomaattia, pihvitomaattia sekä keltaista paprikaa. Näiden lisäksi pariskunnalla on punaista paprikaa kasvihuoneessa, joka sijaitsee Bölessä. Linda on koulutukseltaan sähköasentaja ja Thomas on teleteknikko, mutta molemmat kouluttautuivat viljelypuutarhureiksi kun muuttivat Närpiöön.

Förutom att arbeta i växthusen och på gården där det finns även en del jordbruk och skogsbruk arbetar paret mycket med renovering och projekt där hemma. De umgås även mycket med sina två barn Neo och Leia samt sina två katter Kenzo och Cosmo. Som det märks på familjemedlemmarnas namn har Thomas och Linda stort intresse inom film och har de fritid över kollar de på filmer eller serier. Linda gillar även gruppträning i olika former och Thomas spelar gärna badminton vid mån av möjlighet.

Kasvihuoneissa työskentelyn lisäksi pariskunta työskentelee paljon pihallaan, jossa on myös muuta maataloutta ja metsätaloutta, sekä mys remontoiden kotiaan. Vapaa-ajallaan he puuhastelevat myös lastensa Neon ja Leian sekä kissojen Kenzon ja Cosmon kanssa. Kuten perheenjäsenten nimistä huomaa, pariskunnalla on suuri kiinnostus elokuvia kohtaan ja jos heillä jää aikaa yli kaikesta muusta puuhasta, he katselevat mielellään jotain hyvää elokuvaa taikka sarjaa. Linda pitää myös ryhmäliikunnasta ja Thomas pelaa sulkapalloa mahdollisuuksien mukaan.

Paret gillar även att resa och vid mån av möjlighet reser de mer än gärna utomlands. Trots att varmare breddgrader är att föredra så besöker de minst en gång om året sin gamla hemstad Stockholm.

Pariskunta tykkää myös matkustamisesta, ja kun heille tulee tilaisuus he lähtevät mielellään etelän lämpöön. Vähintään kerran vuodessa he kuitenkin käyvät vanhassa kotikaupungissaan, Tukholmassa.