Frej har varit tomatodlare så gott som hela sitt liv. Han följe med sin pappa redan som barn och började odla på egen hand som 18-åring. Arbeta började han i växthus direkt efter grundskolan. Han lärde sig grunderna i tomatodling av sin pappa och sin äldre bror, och idag har Frej varit odlare i över 40 år. Idag odlar han tre olika sorter av tomat, traditionell rund tomat, klaskörsbär samt röda pärltomater.

Frej on ollut tomaattiviljelijä liki koko ikänsä. Hän seurasi isäänsä jo pienenä poikana kasvihuoneissa ja on 18 vuotiaasta viljellyt omassa kasvihuoneessa. Kasvihuoneessa työskentelyn hän kuitenkin aloitti jo peruskoulun käytyään. Tomaattiviljelyn perusteet hän oppi seuratessaan isäänsä ja vanhempaa veljeänsä ja tänään hän on työskennellyt viljelijänä jo yli 40 vuotta. Frejllä on viljelyissään kolmea eri tomaattia, perinteistä pyöreää tomaattia, terttukirsikkatomaattia sekä punaista helmitomaattia.

Frej har tre mindre växthus i Närpes där han spenderar större delen av dagarna tillsammans med sin familj. Till familjen hör hans fru Noi samt Nois två vuxna barn, sonen Koo med sin familj samt dottern Koogkik. Utöver dem hör även Frejs och Nois hund Mali samt katterna Matilda och Torsten till familjen.

Frejllä on kolme pienempää kasvihuonetta Närpiössä, jossa hän viettää suurimman osan ajastansa hänen perheensä kanssa. Perheeseen kuuluvat hänen vaimonsa Noi sekä Noin kaksi aikuista lasta, poika Koo perheineen, sekä tytär Koogkik. Heidän lisäksi perheeseen kuuluu myös koira Mali sekä kissat Matilda ja Torsten.

På fritiden brukar Frej gå på promenader tillsammans med hunden Mali, besöka sin sommarstuga eller köra omkring i Närpes på sin fina motorcykel. Frun Noi har även en butik och restaurang i Närpes han brukar besöka. Frej och Noi gillar att resa och försöker hinna med ett besök i året i Nois hemland, Thailand.

Vapaa-ajallaan Frej käy Mali koiran kanssa kävelyillä, käy kesämökillään sekä ajelee Närpiössä moottoripyörällään. Hänen vaimollaan on myös ravintola ja kauppa Närpiön keskustassa, missä Frej käy usein. Frej ja Noi pitävät myös matkustamisesta, ja pyrkivät käymään Noin kotimaassa Thaimaassa kerran vuodessa.