Eva är mitt namn och det är jag som är profilen bakom Närpes Grönsakers marknadsföring. Jag inledde min karriär i Närpes för fyra och ett halvt år sedan. Först som försäljare med marknadsföringsuppgifter, till att för snart två år sedan jobba heltid med marknadsföring och utvecklandet av Närpes Grönsakers brand. Ett mycket givande och intressant jobb som driver ens inre hunger att åstadkomma steg framåt.

Minun nimeni on Eva ja olen se persoona joka työskentelee Närpiön Vihanneksella markkinoinnin parissa. Aloitin urani Närpiössä noin neljä ja puoli vuotta sitten myyjänä, jolla oli markkinointitehtäviä, mutta siirryin kokopäiväisesti markkinoinnin ja Närpiön Vihanneksen brändin kehittämisen pariin noin kaksi vuotta sitten. Hyvin palkitseva ja mielenkiintoinen työ, joka ajaa halua tuottamaan tuloksia.

Jag är hemma från Lappfjärd, där vi nu har ordagrant murat grundstenen för resten av vårt liv. Mitt största projekt hittills i livet är nog vårt nya hus, som blev klart nu i augusti. Min familj består av sambon Tomas, och två vuxna döttrar. Sofia som bor i på samma ort och Johanna som bor 1625 km bort, i Berlin. Och vår katt Wilma, hon som tror hon får allt som hon vill ha.

Olen kotoisin Lapväärtistä, jossa olemme sanallisesti muuranneet kulmakiven loppuelämäämme. Suurin projektini koskaan on ollut uusi talomme, joka valmistuin tänä vuonna elokuussa. Perheeseeni kuuluu avomieheni Tomas sekä kaksi aikuista tytärtä. Sofia asuu samalla paikkakunnalla kuin minä, sekä Johanna joka asuu 1625 km päässä, Berliinissä. Ja tietenkin kissamme Wilma, joka luulee saavansa kaiken haluamansa.

Ledig fritid finns det ganska begränsat av p.g.a. vårt husprojekt, men de få unnade stunderna spenderar vi gärna ute till havs och på villan eller så reser vi bort. Och att få spendera tid med goda vänner runt lite god mat och skratt, är också värdesatta stunder i livet. Vardagskvällarna rullar för tillfället runt alla politiska uppdrag som man har fått förtroende för, samt föreningsverksamheten som står mig nära om hjärtat. Att sjunga av sig i Lappfjärds Damkör på tisdagskvällarna är ett bra sätt att bryta vardagsstressen och fokusera på något helt annat i två timmar. De som prövat förstår vad jag menar. Man skall inte underskatta musikens verkan!

Vapaa-aikaa tällä hetkellä löytyy aika vähän taloprojektimme takia, mutta ne harvat hetket jolloin ylimääräistä aikaa löytyy, vietämme joko merellä, mökillä taikka matkustaen. Arvostan myös hetkiä, jolloin saan viettää aikaani hyvien ystävien, maukkaan ruuan ja naurun parissa. Arki-iltani menee tällä hetkellä poliittisten tehtävien parissa, jotka minulle on luottavaisesti annettu. Myös yhdistystoiminta on minulle lähellä sydäntä. Laulan Lapväärtin naiskuorossa, ja tämä on paras tapa saada ajatukset muualle pariksi tunniksi arjen kiireistä. He jotka ovat kokeilleet tietävät mistä puhun, ei koskaan saisi aliarvioida musiikin vaikutusta!

Att blicka framåt och leva i det kommande, är en stor del av vad mitt jobb går ut på. Jag tycker om då saker sker i rask takt och allt skall vara perfekt, och helst som planerat. Så nu håller jag på att planera våra marknadsföringsaktiviteter här på Närpes Grönsaker för år 2018. Det kommer att bli ett spännande år i nästa år, så du, kom ihåg att följa oss på alla tänkbara kanaler. Stay tuned!

Katsoa eteenpäin ja elää tulevassa on suuri osa siitä, mistä työssäni on kyse. Pidän siitä, että asiat menevät eteenpäin nopeasti ja että kaikki on täydellistä, mieluiten myös suunnitellusti. Joten tällä hetkellä suunnittelen jo vuoden 2018 markkinointia. Ensi vuodesta tulee jännittävä, niin muista seurata meitä kaikilta mahdollisilta kanavilta. Stay tuned!