Huomenna on itsenäisyyspäivä ja ensimmäinen adventtisunnuntai on jo takana. Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joulun kiireet koputtavat jo ovella. Ensimmäinen kynttilä on jo sytytetty ja huomenna saa sytyttää sen sinivalkoisen. Muistakaa mistä joulun alla on kyse, rauhasta ja ilosta, ja hengähtäkää hetki arjen kiireistä. Nauttikaa tästä ihanasta joulun ajasta.

I morgon är det självständighetsdag och första adventssöndagen har redan passerat. Julen närmar sig med stormsteg och julens brådska knackar redan på dörren. Första ljuset är redan tänt och i morgon får vi tända det blåvita. Kom ihåg vad juletiden handlar om, frid och glädje, och försök ta det lugnt emellanåt från den vardagliga stressen. Njut av denna ljuva juletid.

Haluamme toivottaa mukavaa itsenäisyyspäivää.
Vi vill önska er en härlig självständighetsdag.