Carina är en glad och positiv person som tar en dag i taget. Före hon kom till Närpes Grönsaker har hon jobbat med snacks produktion i drygt 20 år. Hon bor i Övermark och hennes familj består av barnen, Daniel 20år och Jessika 18år, maken Stig samt beaglen Ludde som är 2 år och därmed yngst i skaran. Förutom att promenera och umgås med vänner tycker hon om att resa. Hon har besökt länder så som Island, USA, Australien, Malaysia och vill gärna besöka New York igen.

Carina on iloinen ja positiivinen henkilö joka ottaa päivän kerrallaan. Ennen tuloaan Närpiön Vihannekselle hän työskenteli snacksi-tuotannon parissa noin 20 vuotta. Hän asuu Ylimarkussa ja perhe koostuu lapsista, Daniel 20 vuotta ja Jessika 18 vuotta, mies Stig sekä beagle Ludde joka on 2 vuotta ja siten ryhmän nuorin. Kävelyiden ja ystävien kanssa seurustelun lisäksi hän tykkää matkustaa. Hän on käynyt maissa kuten Islanti, USA, Australia, Malaysia ja hän haluaisi mielellään uudestaan New Yorkiin.

På Närpes Grönsaker har Carina nu varit i nästan exakt 3 månader. Här jobbar hon som linjeförare. Under upplärningstiden har hon lärt sig mycket nytt berättar hon. Det gäller att lära sig att hantera robotar, inmatning, linjer mm.  Tillsvidare är det tomatlinjen som känns bekvämast i och med att det är den linjen som hon jobbat med mest hittills och den har hon redan skött själv. Just nu är det inskolning på gurkalinjen som gäller. Ett steg i taget.

Närpiön Vihanneksella Carina on nyt työskennellyt melkein tasan 3 kuukautta. Täällä hän työskentelee linjastonhoitaja. Oppimisjakson aikana hän on oppinut paljon uutta hän kertoo. On opittava käyttää robotteja, syöttöä, linjastoja jne. Toistaiseksi tomaatti-linja tuntuu mukavimmalta koska sen linjaston kanssa hän on työskennellyt eniten ja sitä hän on hoitanut myös yksin. Tällä hetkellä hänellä on koulutus menossa kurkku-linjalla. Askel kerrallaan.