Fredrik började jobba på Närpes Grönsaker år 2007, och har därmed jobbat här i över 10 år. Han inledde sin karriär som arbetsledare på gurkalinjen och i dag är han Team Leader och arbetar på alla linjer i packeriet. Utöver linjeförare och Team Leader är Fredrik även förtroendeman och sitter i arbetsskyddsfullmäktige på Närpes Grönsaker.

Fredrik aloitti työskentelyn Närpiön Vihanneksella vuonna 2007, ja on tällöin työskennellyt täällä jo yli 10 vuotta. Hän aloitti uransa työnjohtajana kurkkulinjastolla, ja tänään hän on Team Leaderi pakkaamon kaikilla linjastoilla. Team Leaderin lisäksi Fredrik myös työskentelee luottamusmiehenä ja hän istuu työnsuojeluvaltuustossa Närpiön Vihanneksella.

Ursprungligen kommer Fredrik från en växthusodlarfamilj och har utbildat sig till trädgårdsmästare i Överby Trädgård i Esbo. Team Leader utbildningen fick han klar ifjol. Det bästa med att jobba på Närpes Grönsaker tycker Fredrik är att få umgås med trevliga arbetskamrater samt att han tycker om att jobba vid alla linjerna.

Fredrik on kotoisin Närpiöstä kasvihuoneviljelijäperheestä ja hän on ammatiltaan puutarhuri. Hän opiskeli puutarhuriksi Espoossa. Team Leaderiksi Fredrik valmistui viime vuoden lopussa. Fredrikin mielestä parasta Närpiön Vihanneksella työskentelyssä on mukavat työtoverit ja työskentelee mielellään kaikilla linjastoilla.

Fredrik har en härlig familj med frun Jennie och en stor del av fritiden han har spenderas med dem. Fredrik och Jennie har tre barn, 12 åriga Aina, 8 åriga Elma och 4 åriga Vidar. Även katterna Signe och Zelda är ofta med på ett hörn. Utöver familjelivet så gillar Fredrik att motionera och spela ishockey på hobbynivå. Tidigare har han spelat ishockey mer seriöst, till och med i andra division. Även att resa är något som hör till saker han tycker om att göra i mån av möjlighet. När tid finns gillar Fredrik även att sköta om sin trädgård och att ha små projekt på gården. Sommarens projekt är att förstora jordgubbslandet och att måla huset.

Fredrikillä on ihana perhe vaimonsa Jennien kanssa, ja suuri osa hänen vapaa-ajastaan menee heidän kanssaan. Fredrikillä ja Jenniellä on kolme lasta, 12 vuotias Aina, 8 vuotias Elma sekä 4 vuotias Vidar. Myös perheen kissat Signe ja Zelda ovat usein mukana kuvioissa. Perhe-elämän lisäksi, Fredrik tykkää viettää vapaa-aikaansa kuntoillen sekä harrastaen jääkiekkoa. Aiemmin hän on pelannut jääkiekkoa enemmän vakavasti, jopa toisessa divisioonassa. Myös matkustaminen on asia jota hän mielellään tekee mahdollisuuksien mukaan. Kun ylimääräistä aikaa löytyy, Fredrik myös pitää puutarhansa hoidosta ja hänellä on joka vuosi pihallaan jokin projekti. Kesän projektit ovat mansikkamaan suurentaminen sekä talon maalaus.