Edis Elkaz född 22:a februari 1988 i Bosnien. Kom till Finland 1993, bodde i Uleåborg i ett år före vi flyttade till Närpes. Bott i Närpes sedan dess med min familj. Gått i skolan i Närpes, lågstadiet, högstadiet och Gymnasiet. Studerade några år i Vasa till tradenom. Är en glad, positiv kille med mycket energi som kommer överens med alla och försöker alltid att ha så roligt som möjligt på jobbet, så länge det inte stör arbetskvaliteten. Försöker också få alla runt mig på bra humör på jobbet med många komplimanger, uppmuntran och massor med skämt.

Edis Elkaz, syntynyt 22 helmikuuta 1988 Bosniassa. Tulin Suomeen 1993, asuin vuoden Oulussa ennen kuin muutimme Närpiöön. Asunut Närpiössä perheeni kanssa siitä asti. Käynyt koulua Närpiössä, ala-asteen, ylä-asteen ja lukion. Opiskelin muutaman vuoden Vaasassa tradenomiksi. Olen iloinen ja positiivinen nuori mies jolla on paljon energiaa ja tulen toimeen kaikkien kanssa sekä yritän aina pitää mahdollisimman hauskaa töissä, niin kauan kuin se ei vaikuta työn laatuun. Yritän myös saada kaikki ympärilläni hyvälle tuulelle töissä antamalla paljon kehuja, kannustusta ja huumorilla.

Började på Närpes grönsaker som sommarjobbare först och fick sen heltidsjobb. Har jobbat på alla linjer och alla stationer. Har också varit linjeförare på alla linjer. Jobbar nu på expedition och med kvalitet/odlarpackat. 

Aloitin Närpiön Vihanneksella kesätyöntekijänä ja sain sen jälkeen koko-aikatyön. Olen työskennellyt kaikilla linjastoilla ja työpisteillä. Olen myös ollut linjastonhoitajana kaikilla linjastoilla. Nyt työskentelen lähettämössä sekä laadun/viljelijä-pakattujen tuotteiden kanssa.

Bor i Närpes centrum med min underbara och vackra sambo Emma Svahn och vår fina katt Mio. Stora fritidsintresset är fotboll. Spelat 13 år i Krafts första lag. Nu just spelar jag med Kaskö IK. Gillar också att resa och hitta på massor av kul med familjen/vännerna. Musik och film är andra intressen. Musiken kommer på direkt jag kommer hem från jobbet. Bob Marley är favoritartisten.

Asun Närpiön keskustassa ihanan ja kauniin tyttöystäväni Emma Svahnin sekä hienon kissamme Mion kanssa. Suuri vapaa-ajan harrastus on jalkapallo. Olen pelannut 13 vuotta Kraftin ykkös joukkueessa. Juuri nyt pelaan joukkueessa Kaskö IK. Tykkään myös matkustaa ja tehdä kaikennäköistä kivaa ystävien/perheen kanssa. Musiikka ja elokuvat ovat muita harrastuksia. Musiikin laitan päälle heti kun tulen töistä kotiin. Bob Marley on lempiartisti.

Trivs jättebra med mitt jobb och arbetskamrater, hoppas alla andra också trivs med mig. 🙂

Viihdyn tosi hyvin työssäni ja työkavereideni kanssa, toivon mukaan muut myös viihtyvät minun kanssani. 🙂