Till de flesta finländares midsommar hör trevligt umgänge, hopp om sol samt god mat som ofta tillagas på en grill utomhus. Inför denna underbara helg tänkte vi dela med oss av hur mångsidiga våra produkter är. I detta inlägg introduceras speciellt två av våra sommarprodukter, bifftomaten och spetspaprikan, med fyllning. En liten testpatrull lades på bänk för provsmakning.

Suurimman osan suomalaisten juhannukseen kuuluu mukava seuraa, toivomus auringosta sekä hyvä ruoka joka useimmiten tehdään grillillä ulkona. Tätä ihanaa viikonloppua silmällä pitäen ajattelimme jakaa vähän siitä kuinka monipuolisia meidän tuotteet ovat. Tässä kirjoituksessa esille tulevat varsinkin kaksi meidän kesätuotteista, pihvitomaatti sekä suippopaprika molemmat täytettyinä. Pieni ryhmä saivat tehtäväkseen maistaa tuotteita.

Bifftomaten med maletkött var definitivt den matigare varianten som de flesta gillade. De som valde att ta mer grillat kött till föredrog mozzarella-fyllningen som fräschade till det hela på ett trevligt sätt.

Pihvitomaatti jonka täytteenä oli jauheliha oli selvästi ruokaisampi vaihtoehto josta suurin osa tykkäsi. He jotka nauttimat enemmän grillatusta lihasta pitivät mozzarellatäytetystä pihvitomaatista enemmän koska se toi raikkautta ateriaan.

Paprikorna saknade en ingrediens men smakade utmärkt iaf. Smaken spetsades med röd chili som också är en av våra sommarprodukter.

Paprikoista puuttui täyte mutta olivat hyviä joka tapauksessa. Makua terävöitti punainen chili joka myös on yksi meidän kestuotteista.

Bifftomaterna fick två olika fyllningar. Den första: maletkött (stekt och i detta fall kryddat med maletköttskrydda), tomatens innehåll (det grävs ur tomaten), färskost med pepparsmak samt smetana. Denna blandning lades i tomaten och sen garnerades detta med halloumi innan den lades på grillen. Den andra: tärnad mozzarella, tomatens innehåll, röd chili samt smetana. Efter grillning lades lite basilika på. 

Pihvitomaatit saivat kaksi erilaista täytettä. Ensimmäinen: jauheliha (paistettu ja maistetu tässä tapauksessa jauhelihamausteella), tomaatin sisältö (kaivetaan tomaatista), tuorejuusto jonka makuna pippuri sekä smetanaa. Seos laitettiin tomaatiin ja siihen päälle vielä halloumia ennen kuin se laitettiin grillille. Toinen: kuutioitua mozzarellaa, tomaatin sisältö, punaista chiliä sekä smetanaa. Grillauksen jälkeen päälle laitettiin vähän basilika.

Spetspaprikorna fylldes med blandning av paprika, färskost med gräslökssmak, röd chili samt halloumi. Här var det tänkt att ha med stekt bacon som smaksättare också men det blir ju inte alltid som tänkt. 

Suippopaprikat täytettiin sekoituksella joka koostui paprikasta, ruohosipuli-tuorejuustosta, punaisesta chilistä sekä halloumista. Tässä oli tarkoitus olla mukana myös paistettu pekoni makua antamassa mutta aina ei mene suunnitelmien mukaan.

Andra förslag på innehåll: här och mer info om själva produkten: här

Muita ehdotuksia sisällölle: tästä ja lisätietoja tuotteesta: tästä

Ha en underbar midsommar alla!

Aivan ihanaa juhannusta kaikille!