Samuel, en av linjeförarna på packeriet som varit anställd under ett år.

Samuel, yksi linjaston hoitajistamme pakkaamolla joka on työskennellyt alle vuoden.

Innan packeriet har Samuel gått armén, det blev manskapet för tung granat-kastare i 6 månader. Efter högstadiet studerade han i Närpes till datanom i 2 år innan han bytte till logistik-linjen. Efter utbildningen rattade han stockbil och tvättade lastbilar i ca 1 år men han kände sig inte riktigt som hemma inom branschen. Då hittade han packeriet där han trivs bäst på tomat och gurka linjerna. Att arbeta fysiskt är något han föredrar samt att ha någon att prata med under arbetsdagen.

Ennen pakkaamoa Samuel kävi armeijan, siellä hän palveli raskaana granaatinheittäjänä 6 kuukautta. Yläasteen jälkeen hän opiskeli Närpiössä datanomiksi 2 vuotta ennen vaihtoa logistiikka-linjalle. Koulutuksen jälkeen hän  ajoi tukkiautoa ja pesi rekkoja noin vuoden mutta ei oikein ollut kuin kotonaan alalla. Silloin hän löysi pakkaamon jossa hän viihtyy parhaiten tomaatti sekä kurkku linjoilla. Fyysinen työ on se jota hän suosii sekä se että on joku kenen kanssa puhua työpäivän aikana.

På fritiden lyssnar Samuel på musik och ser på filmer och serier. Vad gäller musiken är det för tillfället pop och rap musik han lyssnar mest på men tycker även om andra genrer. Till fritiden hör även att umgås med vänner samt familj. Hans familj består av mamma, pappa, 1 storebror och 3 storasystror samt 7 syskonbarn. Att leka med de 7 syskonbarnen är något han gärna också gör på fritiden.

Vapaa-aikanaan Samuel kuuntelee muusiikkia ja katselee elokuvia sekä sarjoja. Mitä musiikin tulee hän kuuntelee tällä hetkellä eniten pop ja rap musiikkia mutta pitää myös muista genreistä. Vapaa-aikaan kuuluu myös perheen ja ystävien parissa oleminen. Hänen perheeseen kuuluu äiti, isä, 1 isoveli, 3 isosiskoa sekä 7 sisaruslasta. Sisaruslasten kanssa leikkiminen kuuluu myös asioihin jota hän mielellään tekee vapaa-aikanaan.