Sadonkorjuut hyytelöksi ~ Skörden till gelé

23.09 2016|

Ihaninta syksyn tullessa on hyödyntää puutarhan sato ja tehdä säilykkeitä, hilloja tai hyytelöitä. Hilloja ja hyytelöjä tehdessä saadakseen oikean koostumuksen on kirpeissä marjoissa, hedelmissä tai sitrushedelmissä oleva pektiini tärkeä osa ruuanlaittoa. Tomaateissa oleva pektiini ei aivan ole riittävä saadakseen [...]

Kouluvierailu ~ Skolbesök

13.09 2016|

Tänään tarjosimme yhteistyössä Fazer Food Servicen kanssa #Snäxi-tomaatteja Helsingin Ranskalais-Suomalaisen koulun oppilaille. On mahtavaa saada mielipiteitä lapsilta ja nuorilta ja ihanaa nähdä kuinka tomaatit olivat lasten ja nuorten mieleen. Kyselimme lapsilta ja nuorilta, miten he suhtautuvat salaatteihin, vihanneksiin ja kasviksiin kouluruokailun [...]

Kauhajoki Ruokamessut ~ Matmässan i Kauhajoki

02.09 2016|

Olimme tänään Ruokamessuilla Kauhajoella. Oli todella hyvä fiilis ja paljon ihmisiä oli liikenteessä. Mahtavaa nähdä, kuinka moni teistä tuli moikkaamaan meitä. On aina kivaa tavata sekä vanhoja, että uusia tuttuja ja mikä olisikaan parempi paikka kuin tällainen kulinaristin paratiisi. [...]