Pyhäinpäivää vietetään tänä vuonna 4. marraskuuta menehtyneitten muistoksi. Suomalaisen perinteen mukaan halutaan muistaa jo poismenneitä läheisiä ja rakkaita sytyttämällä kynttilän heidän muistolleen. Samalla voisimme myös tulevana lauantaina muistaa meidän poismenneitä läheisiä kokkaamalla muistollisen illallisen. Ruoka on asia joka yhdistää. Sen parissa vietetään läheisten keskuudessa myös hienoja hetkiä mutta myös surullisia. Rauhoittukaamme pyhäinpäivän viettoon!

Alla helgons dag firas i år den 4 november till ära för de bortgångna. Enligt finsk tradition vill man komma ihåg sina bortgångna nära och kära och därför tänder man ljus till deras minne. Samtidigt kunde man också tillreda en minnesvärd middag till deras minne. För mat är en sak som förenar närstående i alla situationer, genom maten firas trevliga stunder men också sorgsna. Så låt oss stilla oss, och fira Alla helgons dag i lugn och ro!

Täältä löydät vinkkejä siihen, mitä voisit terveellisistä vihanneksista kokata pyhäinpäiväksi.
Här hittar du tips på vad du kunde laga till Alla helgons dag av grönsaker.