Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikö se niin mennytkin? Vuosi 2016 oli suuri juhlavuosi Närpiöläiselle tomaatille ja kasvihuoneille, joilla oli 100-vuotis juhlapäivä tänä vuonna. Haluaisimme kuitenkin väittää, että tuleva vuosi, on meille vielä suurempi juhlavuosi, kun maamme Suomi täyttää 100 vuotta ja tämän lisäksi mekin vietämme pyöreitä. Nimittäin, osuuskuntamme täyttää tulevana vuonna 60 vuotta.
Nytt år och nya möjligheter, eller hur var det nu igen? Året 2016 har varit ett stort jubileumsår för tomaten och växthusen i Närpes, då dessa hade 100-års jubileum i år. Trots denna stora högtid, skulle vi ändå vilja påstå, att det kommande året är ett ännu större jubileumsår. Vårt land Finland fyller under det kommande året 100, men även vi fyller jämnt i år. Andelslaget fyller nämligen 60 år i år.
Miten olisi parempi juhlistaa tällaista vuodenvaihdetta kuin herkullisella uuden vuoden illallisella josta löytyy riittoisasti herkullisia vihanneksia yhdessä rakkaiden kanssa. Uudenvuoden juhlaherkuiksi sopiikin näin joulun jälkeen jotain vähän kevyempää, ja miksi emme kattaisi pikkutuntien naposteluun maukkaita #Snäxi helmitomaatteja? Mikä on sinun uuden vuoden lempiherkkusi? Muita ideoita uuden vuoden naposteluun löydät täältä.
Hur skulle man kunna fira årsskiftet bättre än med en festlig middag med mycket goda grönsaker tillsammans med nära och kära? Så här efter jul passar det till småtimmarnas småplock lite lättsammare godsaker och varför skulle vi inte duka upp med #Snäxi pärltomater? Vad är din favoritdelikatess till nyåret? Mera idéer till nyårs kvällens tilltugg hittar du här.
Haluamme toivottaa hyvää uutta vuotta kaikille!
Vi vill önska er alla gott nytt år!
Ostimme Vantaalta K-kaupasta kurkkua joka on pakattu Närpiön Vihannes muoviin. Kurkku maistuu lähinnä kalalta.
Siis joku viljelijöistänne on nyt käyttänyt liikaa rehusilakkaa.
Toivon, mutta en usko, olevani ainoa asiakkaanne, joka tämän makuelämyksen kokee.
Kuitenkin hyvää alkavaa vuotta yrityksellenne
Hei Tero,
Kiitos palautteestasi! Suuret pahoitteluni ikävästä kokemuksestanne. Viljelijämme tai pakkaamomme ei käsittele kalaa tai käytä rehusilakkaa, joten uskon kalan maun tulleen kurkkuun sen jälkeen kun se meiltä on lähtenyt. Valitettavasti meillä ei ole tarkkaa tietoa siitä, missä kurkut liikkuvat tai näitä säilytetään tämän jälkeen. Vihannekset ottavat aika helposti makua toisista elintarvikkeista jos näitä säilytetään lähekkäin. Huomasitko jos kurkku/kurkut ovat olleet kalan lähettyvillä?
Pahoittelen vielä kerran ikävää kokemustasi toivoen, että tästä tapahtumasta huolimatta voit edelleen luottaa Närpiön Vihanneksen tuotteisiin, joiden laadukkuuden varmistamiseksi teemme jatkuvaa työtä niin täällä pakkaamolla kuin viljelijöidemmekin keskuudessa.